Výhodné volání - finále!

omanek
Asociace

Vážení tomíci, čekatelé na SIM karty,

klopotná cesta k levnějšímu telefonování pokračuje. Ti, kdo již dodali všechny potřebné doklady (kódy a smlouvy atd.), by měli podle slibu Vodafone tento týden dostat SIM karty. Přijdou doporučeně, hlídejte si prosím oznámení od pošty. Vodafone je podle svého slibu začíná posílat v úterý.

Jakmile anonce z pošty přijde, vyzvedněte si SIM kartu a dejte nám to ještě ten den vědět e-mailem nebo SMSkou. Na: omanek@a-tom.cz, mob: 602 605 545. Na jiný mejl nebo na jiné číslo prosím nepište ani nevolejte. Jakmile nám potvrdíte SMSkou či mejlem, že vám SIMka dorazila, ohlásíme to Vodafonu a on vám do XXX dní zaktivuje nové číslo. Jinak aktivace neproběhne.

Všem vám přijde SMS (na vaše stávající číslo) s informací, kdy dojde k přechodu – datum a čas kdy „vyměnit“ SIM karty. Po tomto termínu bude vaše „stará“ karta neaktivní a vaše „nová“ aktivní.

                Co může nastat:

  1. pošta vám nedoručí včas anonci, obálka zabloudí, nevyzvednete si na poště doporučené psaní se SIM kartou

v tom posledním případě se po 14 dnech vrátí obálka Vodafone, ten ví, že vám ji má poslat znovu

  1. týká se pouze stávajících zákazníků O2 a T-mobile:

v případě, že neobdržíte SIM kartu do 6 týdnů od data, ke kterému jste ukončili smlouvu u svého stávajícího operátora, tak bude vaše stávající číslo deaktivováno, jinými slovy – telefon ohluchne. K této situaci, věříme, nedojde – ale buďte bdělí!!! Pokud by se tak náhodou stalo - jsou prázdniny a všechno všude jde pomalu –ale přesto se dá v celém procesu podle vyjádření mobilního operátora – pokračovat.

  1. chceme věřit tomu, že poštu uhlídáte, že telefon neohluchne, že nás neproklejete. Pokud k nějakému zádrhelu dojde, zavolejte nebo napište Ondřeji Mánkovi na: omanek@a-tom.cz, mob: 602 605 545.

 


Komentáře

Vážení telefonisté,
> posíláme vám další várku informací k přechodu pod telefonní síť Asociace TOM, pevně věříme, že již poslední. V tuto chvíli již pravděpodobně držíte v rukou novou simkartu od Vodafone. Následující kroky budou vypadat následovně. Po vašem potvrzení O. Mánkovi, že vám simkarta dorazila kontaktujeme Vodafone a ten vám simkarty zprovozní. Nové simkarty, tedy nová telefonní čísla jsou zpravidla aktivována do třech pracovních dnů od potvrzení. Telefonní čísla, která přechází od jiného operátora budou přepnuta do 5 pracovních dnů od potvrzení. Zde je však důležité, abyste měli snovou simkartu u sebe, například pokud odjíždíte na letní tábor. Přímo od Vodafone vám dorazí SMS, první SMS budou chodit po víkendu, ke které bude napsáno datum tzv. portace, tedy datum, kdy dochází k přechodu simkaret. Po tomto datu vám stará simkarta přestane fungovat a nová naopak poběží, stačí pak přehodit v telefonu. Pokud byste si zapomněli simkartu od Vodafone a došlo k přechodu, tak se vám vaše stará simkarta zablokuje. Buďte prosím ve střehu, na konci příštího týdne již voláme a celý dlouhý proces je u konce.

(úst.)

Dobrý den, dnes máme 16.7., potvrzení o dojití SIMkarek odešlo 26.6., tzn, že výše uvedený odstavec drobet neplatí. Jsem zákazník Vodafonu a nic se neděje, ostatní zákazníci jak z T-M, tak VF, co jsem měl na soupise, také nic. Někteří jsou již hodně naštvaný....

Hello dear friend, I would like to offer placement of your link (or links) on different platforms of the internet such as: forums, blogs, comments and much more. . .

Increase your Visibility Boost Your Seo Rank - Get Organic Traffic From Google. Ranking in Google isn’t hard. All you need is a healthy number of backlinks from referring domains that have authority and trust in Google’s eyes.

This Backlinks Service Benefits:

1. Easily get Google rankings

2. Get a lot of traffic from Google

3. You can earn from the website in different ways

4. Increase Domain Authority (DA)

Quality guaranteed !

PRICE - 20$

WebSite - https://goo.su/CHM5cJW


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu