Tomíci, přidejte se k zářijové sbírce pro Světlušku!

denisa
Asociace

Vážení přátelé Světlušky,

rádi bychom Vás touto cestou informovali, že Nadační fond Českého rozhlasu připravuje další, v pořadí již 15. ročník celorepublikových sbírkových dní Světlušky.

Srdečně děkujeme těm z Vás, kdo jste se v roce 2016 s velkou energií připojili k čtrnáctému ročníku sbírky Světluška a společně s námi rozsvítili ulice 300 měst České republiky.

Celonárodní sbírka je součástí dlouhodobého projektu Světluška, jehož cílem je pomáhat dětem a dospělým s těžkým zrakovým postižením.

V minulém roce se dobrovolníkům z řad studentů podařilo během sbírkového dne nasbírat do lucerniček více než 5,2 mil. Kč. Společně s výtěžky z dalších akcí - Kavárna POTMĚ, benefiční koncert Světlo pro Světlušku a finančními dary se na sbírkové konto v roce 2016 podařilo shromáždit 19,8 mil. Kč. Tyto prostředky byly v rámci grantového řízení rozděleny na přímou pomoc nevidomým – jednotlivcům a neziskovým organizacím, které prostřednictvím svých programům nevidomým pomáhají. O tom, jak a komu Světluška pomáhá, se můžete dočíst ve Světluščích novinách.

Dovolujeme si Vás požádat o pomoc při realizaci 15. ročníku sbírky:

 

„SBÍRKOVÉ DNY SVĚTLUŠKY“

 11. 09. – 15. 09. 2017

V tomto týdnu jsou vyhlášené hlavní sbírkové dny, ale pokud by se Vám termín nehodil, určitě je možné sbírku u Vás uspořádat později.

Pomozte nám uspořádat sbírku ve Vašem městě a rozsvítit jeho ulice!

V příloze tohoto dopisu naleznete přihlašovací formulář. V případě Vašeho zájmu o účast při sbírce formulář, prosím, vyplňte a zašlete nám jej e-mailem, faxem nebo poštou (kontakty uvedeny níže). Pokud byste se chtěli účastnit v pozdějším termínu nebo formou stabilní kasičky v kanceláři/na recepci, prosíme o upozornění mailem nebo telefonem.

Součástí letošní sbírky opět bude soutěž dobrovolníků o fotoaparáty od firmy FUJI. Chceme tímto způsobem ocenit snahu a pomoc dobrovolníků a vyjádřit tak náš vděk.

Děkujeme, že nám pomáháte rozsvítit svět nevidomých!

S úctou,

Linda Vaňková, MBA

vedoucí sbírky Světluška

 

Nadační fond Českého rozhlasu

T: +420 221 551 210

M: +420 603 594 646

FAX: +420 221 551 216

E: linda.vankova@rozhlas.cz

www.svetluska.net


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu