Podpora pro tomíky od KČT

lukas.husek
Asociace

Následující řádky jsou určeny pouze pro oddíly registrované v KČT.

Vážení přátelé,
 
oddíly, které jsou řádně registrované v KČT,  mohou do 30.4.2017 požádat o finanční podporu od klubu na oddílové akce nebo na materiálové vybavení.
 
V případě oddílových akcí je možné žádat na významné turistické akce (s turistickou náplní), na účast oddílu na akcích pořádaných KČT (srazy, Poslední puchýř, významné akce KČT, oslavy 130 let KČT a 100 let republiky) a na podporu akcí, pořádaných pro jiné oddíly. Akce mohou probíhat na území České republiky i v zahraničí. Předpokládanými náklady jsou zejména doprava, ubytování a vstupné.  Podrobnější informace najdete na přiložené přihlášce -  Žádost o dotaci na oddílovou akci TOM 2017.  
 
Materiálová dotace se bude vztahovat na nákup turistického nebo tábornického materiálu, žádat bude možné i na vybavení klubovny nebo turistické základny (chaty, tábora, loděnice). Podrobnější informace jsou opět uvedeny na přiloženém formuláři - Žádost o dotaci na materiál pro TOM 2017.
 
 V případě zájmu o tento druh podpory vyplňte prosím přiložené formuláře a pošlete na e-mailovou adresu kct@kct.cz  nejpozději do 30.4.2017 a vyžadujte potvrzení o přijetí.  Schválení klubových dotací a způsob jejich vyúčtování bude podléhat pravidlům KČT. 
 
Uvedné doklady nebude možné použít pro dotace od jiných subjektů, tedy ani pro žádosti o dotace od Asociace TOM.
 
Případné nejasnosti vysvětlí Ing. Mojmír Nováček: 736 754 095, novacek@kct.cz  nebo Ing. Zuzana Machátová, 736 754 109, 251 625 116, machatova@kct.cz
 
ústředí

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu