Česká rada dětí a mládeže nás láká na Dobroše

omanek
Asociace

DOBROŠI jsou komiksové postavičky, které budou provázet pátý ročník dobrovolnického projektu ČRDM 72 HODIN, 13.16. 10. 2016

Netajíme se vírou, že tento projekt podpoříte účastí v míře hojné právě Vy, členové ČRDM(respektive Asociace TOM). Věříme v sílu naší členské základny a jejího smyslu pro hodnoty, jakými jsou dobrovolnictví a pomoc druhému. Tato nová rubrika našich Novin Vás bude pravidelně obeznamovat s vývojem projektu, ve snaze získat si Vaše srdce a čas pro 72 HODIN pomoci přírodě, lidem a okolí, ve kterém žijete.

       

  • Těší nás rozhodnutí režisérky Alice Nellis opět podpořit projekt 72 HODIN. „Udělat něco dobrovolně znamená udělat něco za sebe a pro sebe. Udělat něco, protože to já chci udělat. Protože můžu. Protože cítím tu potřebu. Protože mi to udělá radost. Žijeme v době, kdy jsme odmalička do mnoha věcí a činností nuceni rodinou, školou, společností. Dobrovolná práce je naopak projevem naší svobody a vůle. Není to jen něco pro druhé. Je to něco pro nás samotné,“ inspirující slova adresuje Alice mladým dobrovolníkům.

       

  • Už příští týden nás čeká ostrý start! Bude spuštěna registrace projektů. A první tři registrované mládežnické projekty od nás získají skvělé deskové hry.

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu