V září Světluška září - přihlašte se do projektu už nyní

denisa
Asociace
 
Již potřetí budou tomíci v září  "poletovat" s tykadly a lucerničkami po celé ČR a vybírat od dobrých lidí příspěvky pro děti a dospělé se zrakovým postižením. Teď v dubnu je správný čas se v oddíle domluvit, jestli byste chtěli se s dětmi zapojit a do sbírky se přihlásit. V tuto chvíli je potřeba předběžně určit, kolik osob by řádově pomáhalo a kolika dnů byste se v týdnu od 12. do 16. září 2016 chtěli zúčastnit. 
 
Jak celá akce probíhá:
Skupinky (jedna ze světlušek musí být starší 15 let) dobrovolníků jsou vybavené tričky, křidýlky, tykadly,  průkazkou, sbírkovými předměty (píšťalkami, svítícími náramky, přívěsky,...) a hlavně pokladničkou, do které vybírají příspěvky.
Dobré lidi potkáte všude, na náměstích, u nádraží, u škol, v parcích. Vybranou částku si buď spočítáte sami a vložíte následně na účet, nebo zapečetěnou pokladničku předáte agentuře a ta udělá vše za vás. 
 
V minulých letech se tomíkům podařilo vybrat přes 200 000 Kč. Děti a vedoucí získají zajímavou zkušenost a hlavně dobrý pocit, že mohli pomoci.
 
Tak se pojďte připojit! V září Světlušky září.
 
V příloze naleznete přihlašovací formulář, který prosím vyplněný zašlete nejpozději do konce května mailem na adresu:sbirka@rozhlas.cz
 
 
Anežka Klabanová

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu