Zapojte se! Připravujeme fotografické workshopy s Nikonem.

lukas.husek
Asociace

Fotíte na oddílových akcích, táborech, v klubovně a není to pořád úplně ono? Nebo byste chtěli s focením začít? Máte ideální příležitost!

Během dvou víkendového kurzů si můžete na zrcadlovkách Nikon vyzkoušet, jaké funkce a možnosti současné fotoaparáty nabízí, naučit se, jak s nimi zacházet, kdy zmačknout spoušť nebo jak zachytit pohyb, úsměv i emoce. Základem kurzu je vše od teorie kompozice až po finální zpracování fotografie v počítači a spousta tipů, jak udělat dobrou fotku.

Hlavně ale zažijete hravou formou dvoudenní nabitou praxi v přírodě, v místnosti i v pohybu. Kurzy jsou připraveny ve spolupráci se společností Nikon, která zapůjčí fototechniku.

Hlavní školitel je lektorem projektu Nikon-škola. Cena je zvýhodněna speciálně pro tomíky (můžete i navíc využít dotaci na akci), maximální počet účastníků 16. Ubytování a polopenze je zajištěna. Fotokurz je určen pro začátečníky a mírně pokročilé, vedoucí i praktikanty.

Pokud tedy chcete pro lepší prezentaci oddílu pootevřít okno do nového fotosvěta sobě, dětem ze svých oddílů i rodičům pojeďte to vyzkoušet. Bližší podrobnosti o kurzech najdete v průběhu ledna 2016 na webu Asociace TOM a v Kalendáriu 2016.
(ústř)

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu