Refundace členských příspěvků až do výše 500,- Kč pro pojištěnce Oborové zdravotní pojišťovny.

omanek
Asociace

 

Vážení kolegové,

ještě do konce roku můžete využít možnosti nechat si proplatit členský příspěvek od Oborové zdravotní pojišťovny.

Asociace TOM ČR byla zařazena do programu Zdravý spolek 2015.

Členský příspěvek může být refundován členovi Asociace TOM, který uhradil členský příspěvek(příspěvek do asociace včetně oddílového příspěvku) pro rok 2015, a který je pojištěncem OZP.  Pojištěncem OZP se rozumí i osoba, která podala přihlášku k OZP.

Členské příspěvky (až do výše 500,- Kč) budou členům Asociace TOM ČR – pojištěncům OZP refundovány na základě předloženého potvrzení o zaplacení členského příspěvku, které je přiloženo k tomuto článku a které musí být doručeno na adresu OZP uvedenou v potvrzení nejpozději do 31. 12. 2015

Pokud člen spolku není pojištěncem OZP, a chce nárokovat refundaci členského poplatku je nutné, aby vyplnil přihlášku pojištěnce k OZP(změnit pojišťovnu), jinak mu nebude členský příspěvek refundován.

Refundace příspěvku bude uhrazena na bankovní účet člena spolku - tomíka (vedený v evidenci OZP nebo vyplněný na potvrzení).

A jak to celé zařídit?

Člen oddílu TOM, který je zároveň pojištěncem OZP si vytiskne přiložený formulář a nechá si jej potvrdit od svého vedoucího. Vyplněný, podepsaný a oraziítkovaný formulář pošle na adresu OZP a ta mu proplatí uvedenou částku(oddílový členský příspěvek+příspěvek do asociace v maximální víši do 500kč) na uvedený účet.

(OM)

Přílohy: 
PDF icon ozp-formular.pdf

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu