Členská kartička? Proč? A jak si ji zařídit?

omanek
Asociace

Vážení tomíci,

již více než 500 z nás využilo výhod členské karty. Přidáte se i vy?

Co je to členská karta a proč si ji pořídit?

Co vás to bude stát?

Co získáte?

Na tyto a další otázky naleznete odpověď v následujícím článku:

Zadní strana členských karetAsociace TOM nabízí všem svým členům možnost vydání speciální členské karty. Kartu nabízíme ve třech variantách – studentská, nestudentská (pro osoby 5-30 let s logem EYCA) a kartička pro starší 30 let. Studentská karta obsahuje navíc také název školy a je tedy možné použít ji pro prokázání statusu studenta, což je mnohdy výhodné. Kartička obsahuje jméno a příjmení, datum narození, fotografii, datum platnosti karty, číslo karty, jméno oddílu a případně také název školy. Na druhé straně je navíc prostor pro natištění oddílového motta, adresy klubovny či webových stránek. Níže si můžete prohlédnout všechny tři varianty karet. Evropské karty mládeže EYCA provozuje Česká rada dětí a mládeže a jejich objednání je velice snadné, více se dozvíte v následujících řádcích.

Studentská verze členské karty Nestudentská verze členské karty Členská karta pro starší 30 let

K čemu vám vůbec bude?

Jistě jste se při výpravách setkali s problémem prokazování věku dítěte v dopravních prostředcích. Kartička tento problém řeší! Obsahuje fotografii i datum narození. Na tuto kartu je také vázáno mnoho slev po celé ČR. O slevách se dozvíte více na www.eyca.cz. Dále je možné kartičku použít také jako studentský průkaz, je určená všem od 5 do 30 let. Pro starší 30 let nabízíme stejnou kartičku, která pouze neobsahuje logo EYCA, není na ni tedy možné čerpat některé slevy pro mládežníky, pro zájemce je k mání za 20 Kč.

Pokud máte ve vašem okolí zajímavý tip na místo, kde by se dala vyjednat sleva (například bazén, fitko, prodejna sportovního oblečení,…), napište váš tip prosím na email marek.kracmar@eyca.cz. Tým, který se na ČRDM o karty stará, se pokusí slevu vyjednat.

Co vás to bude stát?

Za pouhých 10 Kč získáte studentskou, či nestudentskou kartičku, za 20 Kč pak kartičku pro starší 30 let. Platnost kartičky je 4 roky, což představuje 2,50 Kč, resp. 5 Kč na rok, a to je vskutku akční cena!

Kam mám poslat peníze za objednané kartičky?

Platba za karty bude probíhat na bankovní účet Asociace TOM (164456389/0800) s variabilním symbolem: číslo oddílu + 777 (např. oddíl 5208 uvede 5208777).

Toužíte po kartičce?

Pokud vás tato karta zaujala, objednejte si ji přes náš registrační systém na adrese https://evidence.a-tom.cz. Níže naleznete jednoduchý návod, jak karty objednat. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte prosím Ondřeje Šejtku (ondra@a-tom.cz), který má vydávání karet na starosti.

Pro vydání karty budete od každého člena potřebovat:

  • Typ karty (studentská, nestudentská, starší 30 let)
  • Jméno a příjmení
  • Datum narození
  • Název školy (v případě studentské karty)
  • Fotografii (klasickou portrétovou 3x4 cm v elektronické podobě, čím kvalitnější, tím lepší)
  • V případě studentské kartičky bude nutné do systému vložit naskenované potvrzení o studiu
  • Doklad o zaplacení - sken, nebo informace o tom, kdy byla platba za karty zaslána

Pro objednání postupujte následovně:

1) Přihlašte se do systému na adrese https://evidence.a-tom.cz

2) V seznamu vašich členů si otevřete profil člena, kterému chcete objednat kartu.

3) Nahrajte do systému fotografii člena.

4) Poté zaškrtněte možnost "Karta A-TOM". V tomto momentě se vám zobrazí přibližný náhled vaší karty. Zvolíte si, zda chcete studentskou či nestudentskou variantu. V případě, že je osobě, které objednáváte kartu více než 30 let, systém sám určí typ karty. Po vybrání typu karty je nutné nahrát do systému doklad o zaplacení (ideálně naskenovaný výpis z účtu - v případě, že objednáváte kartu více lidem, všem nahrajete stejné potvrzení o případné hromadné platbě), v případě studentské verze karty, nahrajete také naskenované potvrzení o studiu. Jakmile budete mít vyplněné veškeré údaje, vše uložíte tlačítkem "Uložit" dole pod formulářem.

5) Na zadní straně karty slze zobrazit libovolný text, např. webové stránky, adresu klubovny apod. Text definujete v detailu vašeho oddílu.

6) Posledním krokem je kontrola vámi objednaných karet. Tu naleznete v záložce "Karta A-TOM".

Zde naleznete seznam členů, kterým jste objednali karty. Váš požadavek již automaticky dorazí na ústředí tomíků a vy se můžete těšit, že vám během několika dnů kartičky dorazí.

 

V případě jakýchkoliv problémů, nebo dotazů, kontaktujte prosím Ondřeje Šejtku na adreseondra@a-tom.cz.


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu