Zapojte se do aukce a podpořte dětské domovy!

denisa
Asociace

Vážení přátelé!

Tento pátek 24. dubna ve 12 hodin se uzavírá 7. ročník charitativní aukce, pořádané společností Reuters. Draží se 95 velkých rámovaných snímků fotografů Reuters a 10 mých originálů makrofotografií z limitované desetikusové série. Celý vydražený obnos jde přímo vybraným dětským domovům - všechny podrobnosti k aukci, historii i pravislům dražby najdete na: www.sanceprodeti.cz
Rád bych vás pozval, abyste se buď přímo aukce zúčastnili nebo poprosím, abyste odkaz poslali dál lidem, které by to mohlo zaujmout. Je to jedna z nejsmysluplnějších a "nejpřímějších" charitativních akcí, které znám a na které se aktivně podílím. 

Jsme jako firma Macroworld pravidelně už od roku 2006 jeden z hlavních partnerů a sponzorů aukce a letos jsem už podruhé přidal do dražby i 10 mých originálů makrofotografií s podpisem.

Originály, které nabízím k prodeji jen výjimečně (oproti běžným rámovaným fotkám, které prodávám). Jejich základní cena začíná v soukromé nabídce na 22 000 Kč a jejich dražební cena např. na aukci pro dětský dům Radost v roce 2007 přesáhla 40 tis. Kč.

Vyberte si pěknou fotografii, připojte se k dražbě a podpořte děti, které neměly v životě tolik štěstí jako ty naše vlastní. Uděláte radost sobě i jim a navíc vám bude zeď zdobit krásná rámovaná fotka podle vašeho výběru.


Milan Blšťák

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu