Je váš oddíl bez hranic?

omanek
Asociace

My, sedlčanští kluci z oddílu TOM Jeleni, máme zvláštního koníčka. Krom toho, že si hrajeme s dětmi, jsme začali natáčet videa na vlastní youtube kanál „Divočáci“. A občas je to opravdu divočina. Rozhodli jsme se ukázat lidem na sociálních sítích, že jejich funkce se dají používat i k jiným věcem než šíření vulgárního obsahu. Myslíme si, že mohou dokonce motivovat mladé k pohybu a tvůrčí činnosti, nebo šířit dobré myšlenky.

Právě proto vyzýváme všechny české youtubery, facebookáře, ale i oddíly, aby podpořili divočáckou akci „Jsme bez hranic“. Celá akce má za úkol pomoci organizaci „Lékaři bez hranic“, která pomáhá potřebným v celém světě.

Jako youtuber se připojíte, když natočíte video, jak originálním způsobem odesíláte sms ve tvaru „DMS MSF“ na číslo „87777“ (cena je pouhých 30 Kč). Na konci videa pak vyzvěte dalšího youtubera, aby se přidal a ukázal, že je také youtuber bez hranic! Vy, kteří používáte facebook, se můžete přidat k události „Jsme bez hranic“. Akci pak nejvíce podpoříte, když na zeď akce budete sdílet fotku, jak originálním způsobem odesíláte zmíněnou sms a pozvete všechny své přátele.

A konečně jako celý oddíl nebo třída se přidáte, když namalujete plakát človíčka bez hranic s telefonem. Inspiraci čerpejte od kolegů z TOM Jeleni. Plakát by měl mít díru, kde se ukážou vaše tváře.

Vězte, že vytváření plakátu je super program pro oddílovou schůzku. Plakát pak sdílejte na zeď události na fb. Plakáty a fotky s nejvíce lajky budou odměněny drobnými dárky. Jestli chcete do soutěže dárky věnovat a školáky více motivovat, budeme moc rádi. Všechny informace naleznete na webu youtuberibezhranic.wix.com/jakpomoci

Pokud máte možnost, dejte prosím o akci vědět svému okolí, zvěte lidi do události a hlavně, divočte, co to dá! Ať pohneme s dobrou věcí.

Kryštof, Láďa, Macek a Moula, TOM Jeleni, Sedlčany

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu