Potkejme se na CVVZ

pepa
Asociace

Tomíci, potkejme se na letošní CVVZ (Celostátní vzájemné výměně zkušeností) v Praze ve velkém počtu!

Chystají se na ni oddíloví vedoucí napříč všemi spolky, ale i pedagogové a profesionálové z nejrůznějších oborů. Od pátku 15. do neděle 17. listopadu můžete zažít i vy neopakovatelnou atmosféru této akce, inspirovat se, vzdělávat se, sdílet své zkušenosti... Čekají vás přednášky, řízené diskuse, poznávací výpravy, rukodělné dílny či bloky her a sportů, které si sobě na míru vyberete.

Tak například příprava únikovek, vývojová psychologie v praxi, metody nenásilné komunikace, technologie v přírodě, přírodní pokusy, příprava dětí na mimořádné události, výroba kaleidocyklu nebo vazba knih. To jsou jen střípky z letošního programu.

A POZOR: Tomíkům připomínáme, že mají možnost pro zaplacení registračního poplatku využít dotace od Asociace TOM (konkrétně té na Výchovné akce - externí výchovu). Tedy získat příspěvěk 70% z celkové částky. Je však nutné registrovat se na CVVZ zavčas a vyplnit žádost o dotaci v Evidenci Asociace TOM do 31.10. Během listopadu pak vše vyúčtovat. Jelikož akce proběhne v termínu uzavírání formulářů v evidenci, můžete jednotlivě požádat o prodloužení Kateřinu Adamcovou. Více o dotačních pravidlech v Dotační kuchařce nebo volejte Kateřině Adamcové (233 910 486, kukatka@a-tom.cz).

Těšíme se na setkání!


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu