Olympijský festival s turistickými závody! Chcete vědět víc?

pepa
Asociace

Čtěte poznámku Zdeňka Vejrosty, podívejte se na nový film o turistických závodech (zde) a hlavně - jeďte se do Mostu na olympijský festival podívat!

Termín konání festivalu je 26. 7. 2024 – 11. 8. 2024, my tam budeme 8. – 11. 8. 2024 - jezero Most.


Turistický závod se představí Mini závodem, který jednoduchou formou ukáže, co závod obnáší – po absolvování každý obdrží upomínkový suvenýr – píšťalku s logem TZ či záznamník TZ.


Asociace TOM má připraven pro děti i dospělé program plný her a soutěží, představí časopis Tomík a informace pro rodiče, jak své děti do činnosti tomíků zapojit.
KČT představí časopis Turista, jsou připraveny informace o projektech Stezky z lásky a Stezka Českem. Hostem bude v pátek 9. srpna 2024 předseda Rady značení KČT Pavel Přílepek - od 11 hodin je připravena beseda o turistickém značení a o jeho historii, současnosti a budoucnosti.


Návštěvníci Olympijského festivalu se mohou vypravit na nedaleký hrad Hněvín v Mostě a zapojit se do soutěže Pojďte s námi na výlet. Ten, kdo pošle selfie s hradem, může vyhrát knižní novinku Marka Šálka Turistická značka.


Program projektu Turistický most – Paříž 2024 navazuje na úspěšné turistické projekty z minulých olympiád, a to 2016 – Rio Lipno, 2018 – Zážitková turistika, 2021 Turistická linka Praha–Tokio a zabezpečuje jej 16 lidí z TOM Kralupy a TOM Mikulášovice, jejichž věková struktura je od 12ti do 63 let – to pomáhá kontinuitě práce do budoucna. A kdo vymýšlí a připravuje letošní program? Ti, kdo se v roce 2016 zúčastnili olympijského Rio parku jako děti...

Zdeněk Vejrosta


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu