Běží Hořcová výzva

omanek
Asociace

Od 1. dubna do 14. května běží už třetí ročník tomícké soutěže, která strhává pozornost celého spolku. To je Hořcová výzva! Šest týdnů dobrodružství a nevšedních zážitků při plnění úkolů. Tomíci všech věkových kategorií v těchto týdnech po celé republice prověřují své síly při 100 různorodých úkolech. Hry se nyní účastní 2028 hráčů ze 77 oddílů. 

 

Koneckonců i nyní se stále do soutěže můžete přidat i vy a zaregistrovat se. Jistě zažijete ještě mnoho zábavy a situací, na které budete v dobrém vzpomínat. Pečení placek na ohni, jarní otužování, noční putování, společný piknik na náměstí nebo vaření z nasbíraných jedlých rostlin. No není na čase se do toho pustit s námi?

 

Podívejte se na webové stránky www.horcovavyzva.cz, kde je vše. Sto úkolů, ceny pro nejúspěšnější oddíly a jednotlivce, pravidla hry a právě i registrace nových hráčů a systém pro zapisování splněných úkolů. Zjistíte například, že se mohou zúčastnit i kamarádi oddílu, bývalí členové, rodiče a sourozenci. Vlastně všichni, kteří se nebojí čas od času překročit svoje hranice a zažít něco nového.

 

Kdo by chtěl alespoň trochu nasát atmosféru hry, podívejte se na Facebooku do skupiny „tomíci a Hořcová výzva“. Rychlostí blesku tam přibývají fotografie z plnění úkolů, tomíci živě diskutují, hecují se a bystře vyhlížejí bleskové úkoly za extra body, které náhodně přibývají i během hry. 

 
Podívejte se na fotky. Mezi nimi najdete i videopozdrav z Divadla Járy Cimrmana, který vám posílají spolu s Majdou, hráčkou Hořcové výzvy.
 
za tým organizátorů

Anežka Klabanová

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu