Popudy ČRDM

omanek
Asociace

Tamjdem nabízí neziskovým organizacím věnujícím se dobrovolnictví možnost zúčastnit se zdarma on-line fokusních skupin 30. 11. 2022 či 1. 12. 2022. Zástupci jednotlivých neziskovek si budou moci vyměňovat své cenné zkušenosti z praxe, vzájemně se inspirovat a diskutovat nad různými tématy z pole svého působení.

 

Více

Fulbright-Masarykova komise opět nabízí stipendium pro zástupce neziskové sféry z České republiky v USA, ve snaze podpořit rozvoj tohoto sektoru u nás, obohatit kontakty mezi českými a americkými organizacemi a pomoci získat znalosti a zkušenosti.

 

Více

Nominace do ankety Dítě Česka byly prodlouženy do 31. 10. 2022. UNICEF tímto způsobem hledá výjimečné děti a mladé lidi se zájmem o své okolí, kteří dělají něco přínosného pro druhé a inspirují své vrstevníky. V porotě usedne i náš ředitel Kanceláře ČRDM Ondřej Šejtka a vzkazuje: „Když jsem viděl loňské nominace, tak mě napadlo, že v našich organizacích je spousta dětí, které jsou stejně šikovné. Nestyďte se nominovat je, ať jsou inspirací dalším...“

 

Více

Fond Foglar SNJF – vyhlásil výzvu pro předkládání žádostí o grant na akce a aktivity propagující dílo a myšlenky Jaroslava Foglara a konané od 1. 9. 2022 do 30. 3. 2023.  Žádosti o grant nutno podat do 31.10. 2022. Nadace podpoří akce částkou od 5 tisíc do 15 tisíc Kč.

Více

Skauti připravili osm tipů na podzimní aktivity, které můžete vyzkoušet sami, s rodinou či s kamarády.

Více

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu