Tábory mají naději

lukas.husek
Asociace

Milí tomíci, aktuálně většinou zcela pohlcení  výtečnou Hořcovou výzvou!

Poslechněte si reportáž z TV Prima a plánujte, připravujte - https://prima.iprima.cz/zpravodajstvi/7-4-2020-velke-zpravy-detske-tabory-v-lete-nejspis-budou-potvrdil-roman-prymula

S naději, vždy ale prosím také se zadními vrátky pro případ, že náš ne vždy disciplinovaný národ ( i když teď je to snad lepší...bylo...) přestane dbát na pravidla a  vir, mrcha, se zase rozjede. Pak bude po táborech...

Člověk ale má mít naději a nedávné vyjádření epidemiologa Prymuly nám ji dává.

Nic jiného si asi víc nepřejeme, než aby po stísněných a vykolejených dnech, které prožíváme dnes, bylo léto ve znamení táborů, tábůrků, výprav a putování našich oddílů. Snad vás potěším zprávou, že tábory i letos budou podpořeny nejméně tak, jako v loňském roce. Peníze od ministerstva školství nám přišly - i to je dobrá zpráva a ministeriu patří náš dík za hladké a včasné zúřadování.

Pokud budete, vážení vedoucí, chtít navštívit v létě  některou z našich chalup, neprošvihněte to. Dnes jsou  naše domy zavřeny, ale až se opatření uvolní a budeme je moci rozeběhnout, myslím, že o ně bude velký zájem. Spolková kasa absenci jejich provozu již pocítila, bohužel. Budeme rádi, když domy budou v provozu, budou sloužit a  taky trochu vydělávat. Proto neváhejte!

Tomičky, tomíci, současná situace je vážnější výzvou, než je ta skvělá hořcová.

Držme se, dbejme pokynů státních autorit, buďme nadále ohleduplní.  Díky všem, kdo šili či šijí, kdo nakupují seniorům, kdo v uplynulých pěti týdnech zvelebovali naše centrální základny či třeba osaměle a s rouškou makali na opravě svých kluboven.

Pěkné Velikonoce přeju nám všem

Tomáš Novotný


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu