Várka informací z ústředí

lukas.husek
Asociace

Společný dopis předsedy KČT a Asociace TOM

Nepovinné členství v KČT. Nabídka grantu od společnosti Tesco.

 

Vážení kolegové,

zdravíme novoročně a ještě jednou přejeme vše dobré u vás doma i v turistických oddílech mládeže. V dnešní várce informací zopakujeme podmínky pro registraci tomíků jak v asociaci, tak v KČT.

V příloze č.1 této novinky proto opět naleznete informace o registraci tomíků v KČT v roce 2017 z pera M. Nováčka (tuto informaci jsme vám prvně posílali 14. prosince). Veškeré detailnější dotazy na druhy členství v KČT směřujte prosím na sekretariát KČT. Přikládáme i společný dopis předsedů obou spolků, který znovu důvody změny vysvětluje.

Zvažte, zda vás nezajímá nabídka společnosti Tesco. Jedná se o možnost grantu v hodnotě 30 000 Kč. Tento grant byste si administrovali sami.

Děkujeme všem, kdo se přihlásili na sněm. Přihlášky jsou od 27. prosince uzavřeny, sněmovní kapacita je utěšeně naplněna a Hronov se těší na cca 170 tomíků a jejich hostí.

 

Členství v KČT není nadále povinné

Od roku 2017 není členství v Klubu českých turistů povinné. Je jen na vedoucích, zda se pro něj rozhodnou. Více informací ve společném dopise předsedů – viz příloha č.2.

Na četné dotazy ještě upřesňujeme, že je jen a pouze na vedoucích oddílů, zda: a) zaregistrují oddíl v KČT; b) nezaregistrují ho v KČT vůbec; c) zaregistrují v KČT jen část členské základny oddílu


Registrace v Asociaci TOM

Registrace probíhá standardně na adrese evidence.a-tom.cz. Prosíme, abyste ji dokončili do konce ledna 2017. Včas registrované oddíly budou moci zdarma odebírat časopis Turista vydávaný novým zhotovitelem.


Grantový program společnosti Tesco

Do konce ledna 2017 máte možnost zapojit se do programu Vy rozhodujete, my pomáháme, které skrze Tesco rozděluje celkem 2 700 000 Kč 90 organizacím po celém Česku, aby podpořilo projekty, které pomáhají místním kumunitám.

Cílem programu je podpora společenského života ve vašem okolí. Zúčastnit se mohou neziskové organizace s činností v oblasti sociální a humanitární, vzdělávání, kulturní, zdravotní, ochrana lidských práv, ochrana životního prostředí, péče o ohrožené a znevýhodněné děti a mládež. Vybrány budou vždy tři projekty v daném regionu – jeden vyberou lidé v Tesko obchodech, zbylé dva vždy hodnotící komise.

Na projekt můžete dostat 30 000 Kč. Přihlásit se můžete na stránkách Teska - https://pomahame.itesco.cz/registration a to do konce ledna 2017. K online přihlášce chtějí výroční zprávu – použijete asociační nebo v kombinaci s vaším oddílovým účetnictvím/hospodařením. Na stránkách si můžete přečíst i další podrobnosti o programu - https://pomahame.itesco.cz/about.

V případě pomoci se můžete obrátit na Lukáše Huška – lukas.husek@a-tom.cz nebo na tel. 220 910 460.

 

Děkujeme

ústředí


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu