Tomíci, volejte levněji v asociační síti Vodafone!

Ondra
Asociace

Vážení tomíci, chcete volat levněji? Nyní máte opět možnost vstoupit do asociační telefonní sítě Vodafone. Od dnešního dne je opět zpřístupněn formulář pro přidání nových čísel do naší VPN sítě. Počet čísel je však omezen, proto tomíci neváhejte!

POZOR!!! K dispozici je pouze 40 volných čísel, nová smlouva od Vodafone neumožňuje přidat neomezený počet čísel a proto neotálejte a objednávky proveďte co nejdříve.

Po vyčerpání limitu bude k dispozici další nabídka, která nebude již tak výhodná, ale stále atraktivní. Budeme o ní informovat později. 

Formulář naleznete v evidenci tomíků v záložce "Telefonní síť" viz. obrázek níže. Zde můžete přidávat nová čísla i čísla, s kterými chcete přejít v rámci vodafone nebo od jiných operátorů.

 

Do sítě můžete přidat několik čísel:

Nové číslo – Požadujete nový telefon, proto v žádosti do pole „Převáděné telefonní číslo“ vyplňte slůvko „nové“, číslo vám bude následně přiděleno.

Přecházíte z jiného tarifu Vodafone – V tuto chvíli již využíváte služeb Vodafone a chcete pouze přejít do VPN sítě Asociace TOM. Pro převod čísla, je třeba vyplnit formulář „Dohoda o převodu práv a závazků pro firemní zákazníky“ a následně ho přiložit k objednávce. Formulář ke stažení: dohoda_o_prevodu_prav.pdf. Takový převod je možné uskutečnit pouze v případě, že vám původní smlouva u Vodafone již vypršela. Pokud máte stále běžící smlouvu a chtěli byste ji ukončit dříve, Vodafone vám bude účtovat 20% vašeho měsíčního paušálu za každý měsíc do konce aktuální smlouvy. (Příklad: V lednu budete chtít přejít pod VPN síť Vodafone, současnou smlouvu však máte do konce dubna, platíte měsíční paušál 500 Kč. Pokud odejdete v lednu, zaplatíte 20% z paušálu, tedy 20% z 500 Kč = 100 Kč za každý měsíc do konce smlouvy, tedy za leden, únor, březen, duben – smluvní pokuta bude tedy 4x 100 Kč = 400 Kč.

Přecházíte od jiného operátora (O2, T-Mobile, či další virtuální operátoři) – V tuto chvíli máte běžící tarif u jiného operátora a chcete přejít do asociační sítě Vodafone. Pro přenesení a zachování vašeho čísla potřebujete tzv. ČVOP kód, číslo, které vám operátor sdělí v momentě, kdy ukončíte smlouvu a požádáte o převod čísla. Tento ČVOP kód je nutné vyplnit do objednávky, jen s ním je možné převod uskutečnit. Pokud máte stále běžící smlouvu u jiného operátora a chcete odejít k Vodafone ještě před ukončením smlouvy, platí opět zákonná povinnost zaplatit pokutu ve výši 20% z měsíčního paušálu za každý měsíc do konce smlouvy.

Jaké tarify nabízíme?

Tarif RED LTE:
Cena 430 Kč
Neomezené volání v ČR
Neomezené SMS v ČR
Připojení v mobilu 1,5 GB FUP
Sdílená datová SIM pro připojení tabletu
Cena MMS – 4,50 Kč
 
Tarif OneNET:
Cena 1,21 Kč
Cena volání z mobilu na pevnou linku do všech sítí v ČR – cena 1,10 Kč
Cena volání z mobilu do mobilní sítě v ČR – cena 1,10 Kč
VPN* – 0 Kč
Cena SMS do všech sítí v ČR – cena 1 Kč
Cena MMS – 4,50 Kč
Účtování 1+1 po vteřinách
 
Mobilní připojení do mobilu i do notebooku k tarifu OneNET:
FUP 1,5GB / měsíčně – cena 200 Kč
FUP 4GB / měsíčně – cena 255 Kč
 
Veškeré uvedené ceny jsou včetně DPH.
 
* VPN je soukromá firemní telefonní síť v rámci, které si členové sítě mezi sebou volají bezplatně.
 
Pokud byste měli jakékoliv dotazy, neváhejte kontaktovat Ondřeje Šejtku na emailu ondra@a-tom.cz.
 

Komentáře

Dobrý den, je ještě volné jedno tel.číslo? Děkuji za zprávu.M.Tauchmanová,TOM Perlicky


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu