Noční běh pro Světlušku 2016 se blíží!

denisa
Asociace

Milí přátelé!

Již 14. dubna se v Praze uskuteční Noční běh pro Světlušku- charitativní projekt na podporu nevidomých či zrakově postižených spoluobčanů. Běh začíná od 21,00 hodin v holešovické Stromovce, na výběr jsou dvě trasy v délce 2,5 a 4,5 km. Pro potěchu těla i duše vám zahraje kapela JELEN.

Od Nadačního fondu Českého rozhlasu budeme mít opět k dispozici vouchery pro skupinky tomíků do 12 let, aby každý jednotlivec nemusel platit vysoké startovné.

Pokud bude 10 člennou skupinku doprovázet krom vedoucího ještě jeden instruktor či praktikant nad 12 let, nevýdělečný student, který poběží, uhradí mu asociace startovné.

Tato skupinka tomíků-běžců musí ale uhradit jedno plné startovné buď z oddílových peněz či nejlépe z peněženky movitějšího tatínka.

Tím chceme říci, že pokud se Vám podaří dát dohromady oddílovou partu pro běh se Světluškou (za což budeme rádi, jsme jeden z významných partnerů této ušlechtilé akce!), mají to děti gratis, ústředí uhradí jednoho vedoucího.

Aby byla ale naplněna podstata charitativní akce, je třeba, abyste získali někoho, kdo uhradí JEDNO plné startovné – přesvědčili někoho z rodičů, uhradili z oddílové kasy startovné jednomu studentovi či mladému vedoucímu nad patnáct a podobně.


Tímhle mixem chceme dosáhnout toho, abyste finančně nevykrváceli a zároveň abychom znovu pomohli dobré věci. Je jasné, že dvanáct let věku musí být pro gratis startující dodrženo, o to opravdu prosíme…

Nezapomeňte si vzít vytištěné potvrzení o platbě- pokud hradíte vstup přes internet. Jak platit přes internet, naleznete na tomto odkazu: http://praha.behprosvetlusku.cz/chci-se-zucastnit

Pokud poběžíte na vlastní pěst a poplatek zaplatíte buď na místě – 500 Kč nebo přes internet- 450,-kč – máte nárok na dárkový balíček (čelovka + sportovní láhev). Tento balíček obdrží i ti běžci-instruktoři, kterým hradí vstupné asociace.

K dispozici bude deset voucherů.

Přihlaste se prosím na běh nejpozději do pátku 8. dubna, ať vám stihneme vouchery předat. Pošlete také prosím přesný počet účastníků + doprovod z řad vedoucích či rodičů.

Kontakt: chalupy@a-tom.cz, tel. 220910314, Zuzana Antošová.

Šiřte prosím pozvání dále, mezi známé, rodinu, kamarády.

 

Ta samá akce, jen o pár dnů později, se uskuteční také v Brně- přesně 21.4. od 21,00 hodin v parku Lužánky. V případě zájmu o běh prosím kontaktujte brněnského veoducího  Pavla Pakostu-maugli_pavel@centrum.cz>

A do třetice můžete Světlušku podpořit v Jihlavě - 28.dubna od 21, 00 hodin u Amfiteátru.

 

Těšíme se na vás, přijďte si zaběhat  a podpořit dobrou věc!

 

(ústř)

 

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu