Prase v žitě

denisa
Asociace

Na některé oddílové akce se rodiče těší z důvodu, že si alespoň na chvíli mohou odpočinout od svých milovaných ratolestí. Na jiné oddílové akce se naopak rodiče těší, že se jich se svými milovanými ratolestmi zúčastní. 

A právě jedna taková se konala 11. prosince 2015 ve Valašském Meziříčí. Všichni jsem se stali účastníky televizní soutěže „Prase v žitě“. A jak již název prozrazuje, vítězové se mohli těšit na to, že se budou mít jak prase v žitě.

Cesta k vítězství vedla přes spoustu soutěží a disciplín. Každá část probíhala v náhodně rozlosovaných skupinkách, kde si každý své úspěchy zaznamenával do soutěžní karty. Poté nejúspěšnější pětice z řad rodičů a pětice z řad dětí poustoupila do superfinále, kde se již bojovalo za hodnotné ceny.

Disciplíny byly pestré a rozmanité jako například: jezení hrášku na rychlost, hustá půlhodinka (30 různých úkolů v omezeném čase), poznávání známých filmových citátů, kimovka, poznávání prapodivných předmětů a další.

Ve finále se vítězové pak mohli radovat například z dvaceti táců, klíčků k novému automobilu a luxusního zájezdu od cestovní kanceláře Dobrá cesta. Avšak i ti, co se nestali držiteli některé z cen, odcházeli spokojeni s příjemným pocitem hezky stráveného odpoledne.

Akce s rodiči se vždy setkávají s kladným ohlasem. A to nejen proto, že můžeme společně prožít příjemný den, ale i pro prohloubení vztahu mezi rodiči, instruktory a vedoucími oddílu.

 

TOM Zlaté Šípy, Valašské Meziříčí, Jiří Vološin

Fotografie: 

Komentáře


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu