Vyhrajte poukázku na telefon! Předvánoční soutěž s Vodafonem je tu!

Ondra
Asociace

Vážení tomíci, voláte již v asociační síti? Pokud ano, tak pro vás máme dobrou zprávu. Vyhlašujeme předvánoční soutěž z Vodafonem. Rádi bychom některým z vás přispěli na telefon pod stromeček, a proto mezi všemi osobami, které jsou v naší asociační síti (nyní 275 čísel), nebo do ní do 30. listopadu přistoupí, vylosujeme 3 šťastné, které odměníme. Losování bude probíhat na začátku prosince, samotné telefony pak bude možné pořídit do letošních Vánoc.

Na 3 výherce čeká finanční příspěvek na nákup nového telefonu z obchodu Vodafone. Mezi výherce rozdělíme 3x 3.000 Kč, za které si zakoupíte nový telefon, nebo o něj cenu dražšího modelu snížíme.

Rozmýšlíte, zda do asociační sítě vstoupit? Nyní je ten pravý čas, kdy se váš zájem může navíc přeměnit na sympatickou výhru.

Tomíci, pojďte volat levněji a ještě k tomu vyhrát…

A jak se do asociační sítě přihlásit?

Stačí vyplnit žádost v evidenci tomíků v záložce „Telefonní síť“ a vybrat si jeden z nabízených tarifů a to: Tarif RED – neomezené volání, neomezené SMS, 1,5 GB internetu za 436 Kč, nebo tarif One NET za 1 Kč s voláním 1 min / 1 Kč a SMS za 1 Kč. Do sítě mohou přistoupit jak současní zákazníci jiných operátorů tak i současní zákazníci Vodafone. Při přechodu od jiného operátora je rovněž možné přenést původní telefonní číslo.

V případě dotazů k telefonní síti či soutěži kontaktujte prosím Ondřeje Šejtku na emailu ondra@a-tom.cz


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu