Program Srazu tomíků na Šumavě

lukas.husek
Asociace
Vážení kolegové,
v příloze posílám program Srazu tomíků ve Volarech, proti minulé verzi doznal drobných změn, jsou přehozena některá večerní povídání s hosty. V sobotu by měl přijet autobus z Prahy s padesáti účastníky okolo druhé hodiny. Předpokládám, že všichni ostatní, kteří přijedou veřejnou nebo vlastní dopravou, dorazí někdy odpoledne. Ubytování pro vás bude připraveno ve škole i na ubytovně, pokud na místě nenajdete nikoho ze štábu, zavolejte mi na 603916452. Kdo by měl zájem v sobotu odpoledne vyjet na pěší výlet směr Knížecí stolec, autobus bude po druhé hodině k dispozici.
V sobotu mezi šestou a sedmou večerní očekáváme všechny na ubytovně, kde bude večeře. Zároveň na sedmou hodinu dorazí paní Lelková z Národního parku Šumava, která vám rozdá informační materiály o parku a odpoví na vaše dotazy. Také dostanete od nás brožurky s doporučenými trasami.
Na neděli chystáme slavnostní zahájení, které bude probíhat tak, že se po snídani na ubytovně všichni vydají po krátké, tříapůlkilometrové trase okolím Volar na fotbalové hřiště, kde budou prezentace šumavských řemesel a také občerstvení. Slavnostní zahájení bude od 11 hodin a bude trvat asi hodinu až půl druhé, podle toho, jaký budou mít účastníci zájem o řemesla.
Více o programu najdete v přiloženém letáčku.
 
S pozdravem.
 
Petr Teringl

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu