Chcete zažít s oddílem netradiční akci? Vyrazte na dřevárnu!

omanek
Asociace

Pokud se nebojíte zahájit novou sezónu víkendovek něčím netradičním, nechte si od Sův doporučit výpravu na bitvu dřevěnými meči. Snad v každém oddíle se najdou děti, které hltají fantasy nebo příběhy o rytířích. Těm (a vůbec to nemusejí být pouze kluci) uděláte velkou radost tím, že je vezmete poslední zářijový víkend na dřevárnu určenou speciálně pro dětské oddíly.

Se Sůvami jsme se tam vypravili poprvé loni a moc se nám celá akce líbila a s účastníky na ni vzpomínáme ještě teď. Nemusíte být žádní zkušení šermíři a mít profi kostým za desetitisíce. Hendikepovat vás nebude ani neznalost Sapkowského Zaklínačské ságy, ale klidně si ji přečtěte! Ani se neobávejte nebezpečné řežby, stačí se chovat v souladu s pravidly a k úhoně nepřijdete.

I kdybyste měli meče či jiné zbraně držet v rukou poprvé, nikdo se vám smát nebude a určitě narazíte na někoho, kdo vás ochotně naučí základy.

Hra je zpestřena i různými scénkami, obludami, čarovnými lektvary a speciálními úkoly, kterým se mohou věnovat i ti, kterým se zrovna nechce bojovat mečem.

Na rozdíl od jiných podobných akcí je tato určená primárně dětským oddílům a je to vidět. Děti tady mají hodně prostoru se vyřádit, nikdo v areálu nekouří a nenarážíte na opilé rádoby rytíře.

Potřebné informace můžete najít na oficiálním webu: www.cintra.cz.

Doufám, že nám to vyjde i letos a opět se vrátíme na místo činu!:-) Tak obavy stranou a pojeďte také – rádi vás vezmeme pod svá ochranná Sůví křídla!:-)

Jarka Bednářová, TOM Sůvy

www.suvy.cz


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu