Ostravští tomíci zpívají pro radost

denisa
Asociace

Buntaranťáci z Ostravy zakončili (pro tento školní rok) své muzicírování v Rehabilitačním centru Chuchelná. Velikým překvapením byl počet účastníků – posluchačů i aktivních zpěváčků.  Prostor praskal ve švech a my napočítali přes 90 lidiček. Dokonce nastala i nefalšovaná vozíčkářská zácpa :-).  Dalším bonusem bylo připojení našeho nového kamaráda Standy, který se svým kachonem dodal programu rockovější ráz.

Finální akcí bude společné zpívání s rodiči, prarodiči, kamarády atd. spojené s mini-beneficí pro naši kamarádku Zdeničku. Akcička se uskuteční v pátek 26.6. (více info na - http://www.buntaranta.cz/wp-content/uploads/ZVADLO_26.jpg). 

Od prosince 2014 jsme navštívili 15 domovů seniorů, kde jsme si společně zazpívali, zahráli na jednoduché hudební nástroje, občas si krátce popovídali, poznali, jak naši starší spoluobčané v těchto domovech žijí, jaké jsou jejich denní aktivity atd.

Téměř vždy jsme se loučili se slovy, že se vynasnažíme ještě někdy přijet a společně si zazpívat. Snad svých slibů dostojíme.

Odměnou pro nás byly usměvavé tváře a vyjádření radosti při společném zpívání, či jen poslechu, ocenění, že „to bylo moc hezké".

Tak v dalším školním roce pokračujeme. :-)

 

Jiří Garnol, TOM Buntaranta

 

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu