Opět po roce se můžete zapojit do geocachingové hry SAMETKY!

lukas.husek
Asociace

Milí tomíci,

Česká rada dětí a mládeže vás zve k zapojení do druhého ročníku geocachingové hry SAMETKY. Podrobnosti se dočtete níže v původním znění.

"Zveme vás k účasti ve hře Sametky 2015. Sametky je dobrodružná hra s příběhy inspirovaná geocachingem. Hru s podtitulem „Od srpna k listopadu“ organizuje Česká rada dětí a mládeže již podruhé. Cílem hry je spojit dobrodružství, vzdělávání a pobyt v přírodě a zprostředkovat zejména dětem a mladým lidem zábavnou formou příběhy boje za svobodu a demokracii, které se odehrály od srpna 1968 do listopadu 1989. Příběhy známé i neznámé, obyčejné i neobyčejné vložíme do schránek a ty pak ukryjeme na místa, se kterými jsou nějak spojeny.
 
Letos se hry mohou zúčastnit kromě jednotlivců jakéhokoliv věku nejen jednotlivci, ale i oddíly, družiny, skupiny dětí a školní třídy. Hra začne 21. srpna a na 150 schránek s příběhy bude možné hledat všech krajích ČR až do 17. listopadu 2015. Po skončení hry vylosujeme výherce zajímavých odměn. Naplánujte si hledání sametek už nyní, sledujte hru na FB i na stránkách www.sametky.cz nebo piště koordinátorce hry Karolíně Puttové (karolina.puttova@crdm.cz). 
 
Těšíme se na vás."
 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu