Lotři vyráží na Kanárské ostrovy - na měsíc a zadarmo

lukas.husek
Asociace

Dobří lidé přeci jenom ještě existují. Lotrům se ozval nechutně bohatý sponzor, kterému se zželelo svěřenců hronovského oddílu a rozhodl se zaplatit jim tu opravdovou dovolenou.

Nemohl jsem se již déle dívat na to, jaké podmínky děti v oddílu mají. Klubovna zcela postrádá jakékoliv základní podmínky ke zdravému rozvoji křehké dětské duše. Především absence Wi-fi signálu, žádná televize nebo počítač - je to novodobá tortura.“ Pohoršuje se oddílový příznivec, který pochází z lepších kruhů a nepřeje si být jmenován.

Navíc se ukázalo, jak šokující průběh mají družinové schůzky. Nejmladší družina Žabáků například začíná schůzku tím, že si děti losují práce, které musejí na konci schůzky udělat. Je to defakto cílené mučení, protože dítě je následující hodinu a půl vystaveno tlaku, že bude muset vykonávat nucené práce.“ Valné poměry nepanují ani u starších dětí. „Tučňáci například musí navzdory přirozené touhy odpočívat, čelit šíleným nápadům vedoucích, kteří touží po zážitku. Minulou schůzku tak museli na lodích sjet Metuji. Ledová řeka při tom nebylo to nejhořší. Vedoucí je posadil do kajaku, kde byli zcela odkázáni sami na sebe.“

Na kanáry za odpočinkem

Celá expedice je zatím ve fázi příprav, ale víme, že přibližně za rok právě dobou kolem 1. dubna, by Lotři měli odletět na Kanárské ostrovy. Měsíční pobyt jim bude zcela hrazen a náplň by měla být celková rekonvalescence. Už žádné práce ve svém volném čase, konec s ledovou vodou a nebezpečnými řekami. Wi-fi a playstation do každého pokoje, vyhřívané bazény, průzračné moře a celodenní válení na slunci.

Přihlášky na akci připravujeme.

Fotografie: 

Komentáře

Milí Lotři, to je prima, v historii spolku prvně, co mi tohle někdo nabízí.Jestli pojede Tomek, který asi bude mít dost toho být se mnou pár dní ve Skotsku někdy na podzim, nevím, ale vzal bych případně jednu krasavici inteligentní, co vy na to?
Každopádně, chlapi, díky, tohle se cení, po létech práce pro spolek se rád pojedu někam válet.
Tomáš N


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu