Hledáme osobnosti u tomíků a krátká ekonomická zprávička z ústředí

lukas.husek
Asociace

Dotazník – Osobnosti u tomíků

Vážení oddíloví vedoucí,

jak jsme avizovali na sněmu Asociace turistických oddílů mládeže ČR v lednu 2015, rádi bychom v tomto roce navázali spolupráci se zajímavými a známými lidmi z řad tomíků, či z jejich blízkého okruhu. Myslíme, že je mezi námi plno osobností, které jsou tomíky či tomíky podporují a stojí za to se s nimi seznámit. Rádi bychom některé vybrané osoby oslovili (přímo či přes Vás, vedoucího oddílu) s žádostí o případnou budoucí spolupráci při propagaci tomíků a asociace.

Prosíme, zamyslete se, zda ve Vašem oddíle nejsou či nevyrostli tomíci, kteří jsou ve svém oboru, sportovním odvětví, uměleckém životě či kdekoliv jinde osobnostmi, které stojí za to oslovit. Možná, že nemáte takové členy v oddíle, ale třeba právě Váš oddíl podporují rodiče tomíků, kteří takové parametry splňují.

Máte-li chvilku, vyplňte prosím kratičký formulář, který naleznete zde: http://goo.gl/2QIDqg 

Děkujeme,

 

Tomáš Hurt, Ondřej Šejtka

 

Hlášení o konání jarního tábora

Vážení kolegové,

do 10.4.2015 je otevřený elektronický formulář na přihlášení Vašeho jarního tábora. Koncem dubna pak zpřístupníme formulář na vyúčtování jarního tábora oddílům, které tábor nahlásily. Vyúčtování jarního tábora bude třeba nejpozději vložit do elektronického formuláře do 30.6.2015. Dotační podmínky zůstávají stejné jako v loňském roce. Nezapomeňte prosím uvádět souřadnice GPS, které jsou podmínkou ze strany MŠMT.

 

Alice Pařízková


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu