Noční běh pro Světlušku se blíží. Držte si čelovky, startujeme v Praze a Brně!

denisa
Asociace

Vážení přátelé!

Připojte se k roji mihotavých světýlek při pražském nebo brněnském běhu pro Světlušku. V obou městech na vás budou čekat připravené trasy dlouhé 3 km nebo 5 km. Že zrovna nepatříte k závodním chrtům? Nevadí, celou trasu můžete klidně projít procházkovým tempem a pro turisty není pár kiláků žádný problém.  

Termín pražského Nočního běhu pro Světlušku je čtvrtek 16. dubna. Startovat se bude ve 21.00 hodin. Určitě ale přijďte dříve, protože na plácku před Výstavištěm u Stromovky se budete moci rozcvičit při koncertu TataBojs. Program začíná od 18:30 hodin a uvidíte známé osobnosti sportu i kultury.

Velkou letošní novinkou je Noční běh pro Světlušku v Brně, který se koná další čtvrtek 23. dubna a poběží se v areálu Koupaliště Riviéra. I v Brně bude běhání předcházet zajímavý doprovodný program.

Pokud chcete běžet za zvýhodněné startovné, nebo nemáte ještě čelovku, neváhejte se registrovat on-line co nejdříve na www.behprosvetlusku.cz. Prvních 1000 přihlášených běžců dostane totiž čelovku a sportovní lahev zdarma.

Pokud levnější startovné náhodou promeškáte, nemusíte toho ale litovat. Všechny vybrané peníze totiž putují na konto Světlušky, která je rozdělí nevidomým a lidem s těžkým zrakovým postižením. Loni se vybralo celkem 1,3 milionů korun.  

Sledujte novinky na webu www.behprosvetlusku.cz nebo www.svetluska.net.

Nezapomeňte s sebou čelovku!!

 

Přemysl Filip

ředitel Nadačního fondu Českého rozhlasu


Světluška | Nadační fond Českého rozhlasu
Vinohradská 12 | 120 99  Praha 2

mobil: 775 012 700 | tel.: 221 551 215
premysl.filip@rozhlas.cz | www.svetluska.net 

DMS SVETLUSKA na číslo 87 777

 


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu