Milé oddíly, nezkusíte ještě podat projekty?

omanek
Asociace

Vážení kolegové,

upozorňujeme na to, že je poslední možnost, cca do čtvrtka tohoto týdne, požádat ústředí o zařazení vašeho projektu na zahraniční výjezdy a neorganizovanou mládež. U zahraničí se jedná o reciproční výměny nebo setkání dětí a mládeže od 10 - 26 let vycházející z oboustranné dohody nebo smlouvy o návštěvě, u neorganizované mládeže jde o to , že je možné se ucházet o podporu pro práci s neorganizovanými dětmi, které buď s oddílem spolupracují, nebo pro které naše oddíly připravují program.
Obracíme se na naše oddíly v tento termín proto, že jsme zaznamenali o oba programy o něco málo menší zájem, než byl vloni . Pokud byste o tyto grantové tituly pro rok 2015 měli zájem, prosím, bleskově kontaktujte Alici Pařízkovou.
Optimální je kontakt mailový (alpa@a-tom.cz), lze také zavolat na telefon 233 910 486.

Děkujeme
Tomáš Novotný
Alice Pařízková


Nabídka  příspěvku ČOV na podporu sportování dětí

Český olympijský výbor prostřednictvím své nadace podporuje sportování sociálně slabých dětí. Pokud v oddílech takové děti máte, můžete pro ně požádat o příspěvek. V příloze jsou podrobné údaje o projektu a formulář žádosti. Žádost je možno vyplnit na stránce http://nadace.olympic.cz/.


ústředí


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu